Razkrivamo: Dacia Logan

18. 7. 2016 | Vir: Automedia
Deli

Potem, ko je v njem ponudila tudi možnost robotiziranega menjalnika Easy-R, romunska Dacia pripravlja tudi osvežitev svojega osnovnega modela, limuzinskega Logana in kombija Logana MCV.

Kot lahko sklepamo na osnovi fotografij, ki so jih posneli avtomobilski paparaci, bo Logan po osvežitvi imel masko z mrežnim vzorcem, kot ga poznamo na Dusterju. Na seznamu novosti so tudi smerniki v zunanjih ogledalih, videti pa je, da se bodo malenkostno spremenile tudi oblike odbijačev in žarometov. To bo tudi večina očitnih sprememb, z izjemo spremenjene grafike zadnjih luči. Znotraj bodo oblikovalci spremenili volanski obroč in armaturni plošči dodali zloščeno plastiko, ki ji bo dodala nekaj sodobnega pridiha.

Ni še najbolj gotovo, če bo kaj novega tudi pod motornim pokrovom. Če govorice držijo, bi se lahko kot najmočnejši motor tam znašel 1,2-litrski turbobencinski štirivaljnik iz Dusterja.

Če ne prej, bo vse gotovo znano oktobra na avtomobilskem salonu v Parizu, ko bo Dacia pokazala prenovljene Sandera, Logana in Logana MCV.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"