Odsevni brezrokavniki za varno pot otrok v šolo

23. 8. 2016
Deli
Odsevni brezrokavniki za varno pot otrok v šolo (foto: Goodyear)
Goodyear

Z začetkom septembra se začne novo šolsko leto, ko bomo morali biti vozniki spet bolj pozorni na najmlajše udeležence v prometu. Da bi bili na poti v šolo kar najbolj vidni in varni, bo Goodyear šolam, vrtcem, drugim ustanovam in posameznikom podaril otroške odsevne brezrokavnike, ki jih je mogoče enostavno naročiti prek spletnega obrazca.

V okviru večletnega projekta 'Za varnost otrok' zato Goodyear vrtce, šole, druge ustanove in posameznike vabi, da na spletni strani http://zavarnostotrok.goodyear.eu/Podarimo-vam do 30. 9. 2016 izpolnijo prijavnico in brezplačno naročijo odsevne brezrokavnike za skupine mlajših šolarjev ali predšolskih otrok. Z odsevnimi brezrokavniki s prikupnim motivom bodo otroci bolj opazni, kar bo v prometnem vrvežu pripomoglo k večji varnosti, še posebej v krajših jesenskih in zimskih dneh.

Goodyear je v okviru projekta Za varnost otrok že v preteklih letih mnogim vrtcem in šolam podarili odsevne brezrokavnike, šolskim vozilom brezplačno zamenjal že kar nekaj pnevmatik in za otroke organizirali različna izobraževanja na temo varnosti v cestnem prometu. V 32 občinah so postavili prikazovalnike hitrosti in 26 osnovnim šolam finančno pomagali pri zagotavljanju prometne varnosti v njihovi okolici.