Odvil se je finale Avtomagazinovega karting pokala!

21. 12. 2012
Deli

Konec meseca (20. december) se je v Karting centru BTC odvil veliki finale Avtomagazinovega karting pokala.

Tekmovalci so bili seveda razvrščeni v pet katergorij, od najmlajše Kekec, prek Junior do Senior, ter seveda kategorija predstavnic ženskega spola Mojca, ter kategorija za malce starejše Veteran.

 Finale

Najboljši iz svojih kategorij so najprej odpeljali kvalifikacijski oziroma hitri krog in najhitrejših pet iz vseh kategorij (razen Kekec) se je nato pomerilo v velikem finalu. Čeprav v kvalifikacijah ni bil najhitrejši, pa je v velikem finalu svoje mojstrstvo, občutek za vožnjo in poznavanje proge potrdil nosilec rekorda proge Matjaž Hočevar. Finale je odpeljal brez napak, kar je seveda zadoščalo za zmago na drugem Avtomagazinovem karting pokalu!

Zmagovalci

Nagrade

Vsi tekmovalci so ob prijavi prejeli energijsko pijačo Red Bull, enkrat tedensko smo med vsemi sodelujočimi izžrebali enega ali eno, ki je prejel/a cel paket Red Bull-a, na finalu pa smo podelili 20 majčk Red Bull Racing, 5 nahrbnikov Red Bull in pijačo Red Bull.

Trije najhitrejši so prejeli tudi motorno olje Valvoline Synpower 5W-30 5L, Valvoline Durablend 10W-40 5L in Valvoline Motor Oil 15W-40 4L, četrti pa Valvoline kapico, majica in usb ključ.


Vsem tekmovalcem seveda iskreno čestitamo in jih hkrati že vabimo ponovno v Karting center BTC na prihodnji Avtomagazinov karting pokal, kjer pa seveda lahko že trenirajo in se kar najbolje pripravijo za prihajajoče boje.

karting