OMV Slovenija je na Ptuju odprl svoj 107. bencinski servis

7. 9. 2018
Deli

OMV Slovenija je na uvozu na Ptuj odprl nov bencinski servis v svojem slovenskem omrežju, na katerem bodo lahko vozniki poleg goriv za svoje avtomobile kupili tudi sveže pekovsko pecivo in kavne napitke iz ponudbe VIVA.

Novi servis, ki so ga zgradili na uvozu na Puhov most na Ormoški cesti na Ptuju, je že 107. bencinski servis iz OMV-jevega slovenskega omrežja in štirideseti s ponudbo VIVA, na njem pa lahko vozniki osebnih in gospodarskih vozil hkrati uporabljajo pet točilnih mest.

Ob odprtju je Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija, povedala: »Veseli nas, da nam je s pomočjo Občine Ptuj uspelo odpreti popolnoma nov bencinski servis, opremljen po najvišjih standardih. Z visokokakovostnimi gorivi želimo voznikom omogočiti uspešno skrb za njihova vozila, obenem pa jim z VIVA ponudbo pričarati domačnost in udobje. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo za profesionalno opravljeno delo tako Občini Ptuj kot vsem drugim, ki so sodelovali in prispevali k uspešni širitvi naše mreže bencinskih servisov.«

V okviru odprtja je OMV Slovenija Splošni bolnišnici Ptuj namenil tudi donacijo za nakup transportnih postelj v urgentni kirurški ambulanti, ki jo je prevzela direktorica bolnišnice ga. Anica Užmah.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja