Petrol tudi s servisno delavnico Tip Stop Vianor

11. 3. 2014
Deli

Družba Petrol uspešno nadaljuje z zastavljeno strategijo širjenja svoje dejavnosti.

med zastavljenimi cilji širitve je tudi odprtje servisne delavnice Tip Stop Vianor, ki so jo kot prvo odprli na Letališki cesti v Ljubljani. Nova servisna delavnica je namenjena vsem vrstam vozil od osebnih do tovornih in ponuja kakovostne storitve po konkurenčnih cenah.

Do konca leta pri Petrolu načrtujejo širitev na skupno 15 servisnih delavnic Tip Stop Vianor po vsej Sloveniji. S tem se bo Slovenija pridružila mednarodni verigi Vianorjevih servisnih delavnic, ki jih je skupno že več kot 1.100 v 18 evropskih državah.

V delavnicah Tip Stop Vianor so na voljo tako vulkanizerske storitve za vse vrste vozil kot tudi vse klasične avtoservisne storitve za osebna, dostavna in tovorna vozila. V Petrolu načrtujejo tudi širitev storitev na vgradnjo avtoplinskih sistemov in drugih servisnih storitev. Delavnice odlikuje vrhunska kakovost storitev in konkurenčne cene.

Vianor je blagovna znamka servisnih delavnic za prevozna sredstva finske gumarske družbe Nokian. Prve delavnice so bile odprte na Finskem, danes pa mreža servisnih delavnic Vianor obsega več kot 1.100 delavnic po vsem svetu, najbolj razširjene so v Skandinaviji in v Rusiji.

Podrobnosti Tip Stop Vianor servisnih delavnicah lahko najdete na www.vianor.si.

PEK

Foto: Petrol

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel