Novice Promocijsko sporočilo

Peugeot vabi: Pokaži svoj značaj

31. 5. 2011
Deli
Peugeot vabi: Pokaži svoj značaj

Naložite fotografijo, ki najbolje opisuje vaš značaj in se potegujte za fotografireanje z enim od najboljših francoskih fotografov Xavierjem Lambursom.

S prihodom novega avtomobila Peugeot 308 na evropski trg je Peugeot začel z digitalno akcijo »Pokaži svoj značaj«. V okviru akcije imajo uporabniki spletne strani možnost pridobiti portretno fotografiranje z enim od najboljših francoskih portretnih fotografov Xavierjem Lamboursom, je v svoji karieri sodeloval tudi že z vrhunskimi imeni, kot je Louis Vuitton.

Kako lahko sodelujete?
Pokažite svoj značaj s fotografijo in s tremi besedami, ki vas najbolje opišejo, nato pa povabite svoje prijatelje, da glasujejo za vas na Facebooku. Po treh tednih bo izbranih 308 uporabnikov, ki bodo prejeli največ glasov, izmed njih pa bo fotograf nato izbral 28 tistih, za katere meni, da najbolje izražajo svoj značaj.


Od kdaj do kdaj lahko sodelujete?
Akcija poteka od 16. maja do 14. junija 2011 v dvanajstih evropskih državah, med katerimi je tudi Slovenija.


Nagrada: profesionalno fotografiranje
Izbrance bodo nato profesionalno fotografirali v Lamboursovem studiu v Parizu, prejeli pa bodo tudi podpisano fotografsko knjigo (t. i. »book«) v vrednosti 2.000 evrov.


Xavier Lambours sodi med najboljše francoske portretne fotografe in je mojster v ponazarjanju značaja svojih modelov. Zaslovel je s fotografijami s filmskega festivala v Cannesu ter z osupljivimi fotografijami Orsona Wellsa, Roberta de Nira in Micka Jaggerja. V muzeju fotografije v Parizu bo letos poleti na ogled retrospektivna razstava njegovih del, med svojo briljantno kariero pa je sodeloval tudi z Louisom Vuittonom. (www.xavierlambours.com)