Po nakupih lahko skočite v Petrolov HopIN

13. 6. 2018
Deli

Petrol je na Bavarskem dvoru v središču Ljubljane danes odprl 'priročno točko HopIN', prodajalno iz mreže, s katero širi svojo dejavnost na nova področja in v kateri ne ponuja svojih sicer običajnih produktov, kot so goriva in drugi z avtomobilizmom povezani artikli.

V mestnih prodajalnah, ki nekatere nimajo niti parkirišča, bodo ponujali blago in storitve za široko porabo, med katerimi je seveda vse, kar ponujajo tudi na bencinskih črpalkah, če seveda odmislimo gorivo in druge avtomobilske proizvode. To so različni potrošniški izdelki, jedi in pijače iz programa Fresh in Kava na poti, prav tako pa storitve, kot so vplačilo loterijskih srečk, nakup vstopnic za koncerte in vplačilo dobroimetja na karticah Urbani in mBills. Pri Petrolu pravijo, da bodo cene na točkah HopIN konkurenčne tistim v okoliških trgovinah.

V Ljubljani bo poleg danes odprte točke na Bavarskem dvoru delovala še na križišču Beethovnove in Cankarjeve ulice, po ena točka je tudi v stavbi Globusa v Kranju in na Gubčevi ulici v Celju, avgusta pa jo bodo odprli na Tyrševi ulici v Mariboru.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja