Novice Promocijsko sporočilo

Pomerite se v igranju Jeznih ptičkov na Samsungovih TV-jih.

17. 10. 2012
Deli

Udeležite se 1. slovenskega prvenstva v jeznih ptičkih. Tekmovalo se bo na najnovejših Samsungovih Smart TV-jih, ki jih upravljate z ročnimi gestami. Turneja predtekmovanj bo potekala po vsej Sloveniji do 15. decembra 2012, na finalu v  Ljubljani pa bo podeljena prva nagrada - Samsung TV UE46ES8000.

Igra poteka na Samsungovem Smart TV, ki zaznava gibe in zvočne ukaze ter omogoča 3D prikaz.

Samsung Smart TV od serije 7 dalje laska očesu s krasno sliko, 3D-opcijo in vitkim dizajnom. Nekateri modeli ponujajo poleg tega privlačne dodatne možnosti za upravljanje zvezde v dnevni sobi: zahvaljujoč novim opcijam upravljanja se vitki televizorji odzivajo na glasovne ukaze in enostavne geste. Le-te lahko sedaj uporabljaš tudi z Angry Birds, ki so pred kratkim izšle kot aplikacija za Samsung Smart TV. Upravljanje ponuja čisto novo izkušnjo igranja, ki jo lahko preizkusiš tudi sam na Samsung Smart TV-turneji!

Postavi se pred Samsung TV in z gestami izstreli ptiča!

Pozabite na igralne ploščke ali zaslone na dotik. Napnite fračo, namerite in sklatite prašiče  – vse to s kriljenjem rok in brez kakršnih koli pripomočkov.

Če si boste omislili katerega izmed Samsungovih TV-jev serij ES7000, ES8000 in ES9000 (od leta 2012 dalje), si lahko jezne ptičke namestite na televizijo preko Samsung Apps TV Store. Za sproščeno igranje na kavču ali pa kot trening za udeležbo na 1. slovenskem Angry Birds prvenstvu na Samsung Smart TV.

Prijave na 1. slovensko Angry Birds prvenstvo

Tekmovanja se lahko udeležite s prijavo neposredno na katerem koli dogodku, ali pa s spletno prijavnico - na ta način se tudi izognete dolgim čakalnim vrstam in si hkrati zagotovil možnost dodatne nagrade Samsung TV – UE46ES6100.

Nagrade na najboljše klatilce prašičev:

Na najboljše igralce v boju proti tatinskim prašičem čakajo mikavne nagrade:

1. mesto: Samsung Smart TV – UE46ES8000

2. mesto: Samsung audiodock - DA-E650

3. mesto: BluRay Player - BD-E6100

Vsak prvo uvrščeni na enem krogu tekmovanja bo nagrajen s Samsung digitalnim fotoaparatom. Vsi tisti pa, ki se prijavijo na prvenstvo preko spleta, se avtomatično udeležijo žrebanja za nov Samsung TV – UE46ES6100.

Urnik tekmovanj

Maribor - 06.10.Europark Maribor, Big Bang

Celje - 13.10.Harvey Norman

Ljubljana - 20.10.Big Bang Mega, BTC

Ljubljana - 27.10.Harvey Norman

Ljubljana - 03.11.Telekomov center City Park

Kranj - 10.11.Big Bang

Koper - 17.11.Harvey Norman

Novo mesto - 24.11.Big Bang

Celje - 01.12.Big Bang

Maribor - 08.12.Harvey Norman

Murska Sobota - 15.12.Big Bang

Pravila

• Prijavite se na enem izmed prizorišč za 1. slovensko Angry Birds prvenstvo na Samsung Smart TV.

• Pridite v izbrani nakupovalni center, v katerem se bo odvijalo Angry Birds prvenstvo na Samsung Smart TV in dajte vse od sebe!

• Zmagovalec kroga z najvišjim številom točk na prizorišču bo osvojil Samsung digitalni fotoaparat. Štelo se bo vedno najvišje število doseženih točk.

• Najboljše tri tekmovalce z vsakega kraja prvenstva bomo povabili na finalno tekmovanje v Ljubljani. Tukaj se bodo pomerili v tekmovanju za glavno nagrado, Samsung Smart TV – UE46ES8000.

Obiščete lahko tudi Facebook stran Samsunga, kjer lahko organizatorjem zastavite morebitna vprašanja in domačo stran 1. slovenskega Angry Birds prvenstva na Samsung Smart TV, kjer se lahko tudi prijavite.