Porsche ima svoj spletni kino

27. 9. 2007
Deli
Porsche ima svoj spletni kino

Nova interaktivna aplikacija odslej ljubiteljem športnih avtomobilov omogoča, da si na domači spletni strani družbe Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG iz Stuttgarta kar preko računalnika ogledajo uradne filme tega proizvajalca športnih avtomobilov – po želji tudi v velikem formatu.

Porschejev spletni kino je izbor vseh filmov o Porschejevih aktualnih modelih ter o tehničnih in razvojnih temah. Na računalniškem zaslonu si je tako mogoče ogledati tudi film „Konsequent“ o Porschejevem Caymanu S (ta film je bil v Hollywoodu nagrajen z nagrado „Golden Camera Award“) in film „Nein“ o 911 Carreri 4/4S.

Lahko pa prebirate poročila o športno-avtomobilističnih prireditvah, npr. o celotni sezoni serije American Le Mans ali o rallyju Transsyberia, in o zgodovini Porscheja. Eden od vrhuncev spletnega kina je posnetek enega kroga z dirke v Le Mansu leta 1977, ki je bil posnet iz dirkalnika.

Uporabniki strani si lahko iz ponudbe celo sestavijo svoj osebni kino spored. Poleg naštetega je v spletni kino vključen tudi arhiv zvočnih posnetkov motorjev in glasbe iz Porschejevih posebnih spletnih prispevkov.

www.porsche.com/germany/multimedia/webcinema/

Tiskovno sporočilo Porsche Slovenija