Porsche Slovenija praznuje četrt stoletja!

29. 5. 2018 | Jure Šujica
Deli

Vrhunec praznovanja je bila nedavna prireditev v Ljubljani, ki pa, zanimivo, ni vsebovala niti enega avtomobila.

Porsche Slovenija – tako kot skupina Volkswagen – pod svojim okriljem združuje kar nekaj znamk. A kljub številnim znamkam in posledično številnim avtomobilom, ki bi se lahko predstavili na Porschejevi prireditvi prejšnji teden, ni bilo v Cankarjevem domu videti niti enega avtomobila. Za kaj je torej šlo?

V teh dneh mineva četrt stoletja, odkar pri nas deluje Porsche Slovenija. V ta namen je podjetje v hramu slovenske kulture za izbrane povabljence – med katerimi je bila tudi številčna ekipa iz naše medijske hiše – pripravljena slovesna rojstnodnevna prireditev, ki pa jo je Porsche namesto z avtomobili popestril s številnimi glasbenimi vložki. Zbrane sta tako skozi večer vodili mati in hči, Miša Molk in Ula Furlan, z glasbo pa navdušili Maja Keuc - Amaya in Siddharta, ki je prvič moči združila s skupino Perpetum Jazzile.

Seveda pa so prireditev začinili ambasadorji znamke. Med njimi je namreč kar nekaj znanih imen, ki delujejo na najrazličnejših področjih, od Iva Boscarola, lastnika tovarne lahkih letal Pipistrel, do fotografa Arneja Hodaliča, pevke Nuše Derende in ne nazadnje tudi enega od najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov, Gorana Dragića. Prav z njihovo pomočjo so zaokrožili zgodbo, ki jo opisuje slogan »Vrhunske zgodbe. Vrhunski ljudje. Vrhunska mobilnost.«

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja