Še dober mesec do Wings for Life World Run

30. 3. 2014
Deli
Še dober mesec do Wings for Life World Run

Le še nekaj več kot mesec dni nas še loči do teka oziroma največjega globalnega tekaškega tekmovanja Wings for Life World Run.

Če se prijavite dovolj zgodaj, boste v nedeljo, 4. maja, skupaj z več tisoč udeleženci, ki bodo tekli na 35 trasah po vsem svetu, lahko tekli v prav posebni majici Wings for Life World Run. Vsi, ki se boste prijavili do nedelje, 6. aprila, in tisti, ki ste se na Wings for Life World Run že prijavili, boste v svojem startnem paketu prejeli tudi majico Wings for Life World Run.

Naj spomnimo: 4. maja bo ves svet tekel kot eno: na 35 trasah na šestih kontinentih bo na tisoče tekačev startalo ob natanko istem času, ne glede na časovni pas, z enim samim ciljem – pomagati pri iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače. Vse startnine teka Wings for Life World Run bodo v celoti namenjene neprofitni fundaciji Wings for Life, ki v laboratorijih po vsem svetu financira vrhunske raziskave, da bi našli to zdravilo.

V Sloveniji so svoje sodelovanje potrdili že številni, med drugim Tanja Žakelj in Peter Kauzer, pri teku pa jih bodo spodbujali ambasadorji dogodka – Dušan Mravlje, Roman Kejžar, Matej Markovič in Jure Košir.
Teka se lahko udeležijo vsi – od popolnih amaterjev do poklicnih športnikov. Tek namreč nima vnaprej določenega cilja, temveč si ga bodo posamezniki določili sami glede na lastne sposobnosti.

Prijavite se lahko na naslovu www.wingsforlifeworldrun.com, izberete želeno lokacijo teka in postanete eden tistih, ki bodo 4. maja s celim svetom tekli za tiste, ki tega ne morejo.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"