Novice Promocijsko sporočilo

Zdaj je čas za nakup Fiatovih vozil -prišla je Fiat Manija

22. 10. 2018 | Jure Šujica
Deli

Akcija bo trajala med 20. oktobrom in 10. novembrom.

Če še niste lastniki vozila znamke Fiat, a razmišljate o tem, da bi morda postali, je zdaj nastopil pravi čas za to. Avto Triglav, pooblaščeni zastopnik za vozila omenjene italijanske znamke, je namreč pripravil akcijo, v sklopu katere bodo kupcem ponudili do 6.000 evrov popusta ob nakupu novih vozil družine 500 (Fiat 500, 500L in 500X), v akcijo pa bodo zajeta vozila Fiat Tipo ter Fiat Panda.

Čeprav gre za izdatne popuste, so za kupce vseh vozil, še posebno pa tistih iz družine 500, pripravili bogat seznam že vgrajene dodatne opreme. Kupci modela 500X bodo tako brez doplačila dobili paket Mirroring, ki bo poskrbel za zrcaljenje vsebine zaslona pametnega telefona na zaslon informativno-razvedrilnega sistema, v paket pa bo vključena tudi vzvratna kamera. Vrhunec ponudbe modela 500 bosta serijski robotiziran menjalnik in sistem Uconnect, medtem ko bodo kupci družinsko naravnanega 500L brez doplačila med drugim deležni dnevnih LED-luči, klimatske naprave in tempomata.

Kot smo omenili v uvodu, pa iz akcije ne bosta izvzeta niti Panda in Tipo. Prva bo tako na voljo že od 7.990 evrov, za ta denar pa bo prinašala električno nastavljiva zunanja ogledala, vzdolžne strešne nosilce in sistem Hill holder za pomoč pri speljevanju v klanec. Tipo, za katerega bo prihranek znašal do 5.000 evrov, bo z dodatno opremo precej bolje založen. Med drugim bo tako opremljen s samodejno klimatsko napravo, ogrevanima sprednjima sedežema, razvedrilnim sistemom Uconnect, v katerega je zajet sedempalčni zaslon, in bo tako kot Fiat 500 opremljen s funkcijo Mirroring, izostali pa ne bodo niti tempomati in senzorji za parkiranje na zadku vozila.

Kot rečeno, bo akcija trajala med 20. oktobrom in 10. novembrom. Seveda pa le, če bodo vozila še na voljo. Akcija bo namreč veljala zgolj na vozila iz zaloge, zato se lahko zgodi, da bodo ta razprodana še prej.