Novice Promocijsko sporočilo

S.K.-KART - avtoservis širokega spektra

19. 6. 2018
Deli

Neodvisne delavnice so ugodna in zelo uspešna alternativa pooblaščenim servisom, še posebej, če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem tudi zagotovilo, da bodo opravljene v skladu z visokimi standardi. Med takšne spada mreža neodvisnih servisov proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly.

V mrežo Liqui Moly se uvršča tudi Avtoservis S.K.-KART, ki ga na Sneberski cesti 70 v okolici Ljubljane vodi Slavko Kolmanič. Servis je bil ustanovljen leta 2007. Na začetku je delal le z enim dvigalom, danes pa na površini 1.900 kvadratnih metrov avtomobile hkrati popravljajo na štirih dvigalih, so pa tudi v fazi nadaljnje širitve. Poleg Slavka Kolmaniča so na avtoservisu zaposleni še trije mehaniki. Obsega tudi sprejemni del, kjer je prav tako trgovina z avtomobilsko opremo. Na servisu sicer opravljajo dejavnosti hitrega servisa, diagnostiko vozil, polnjenje in servisiranje klimatskih naprav, kleparsko-ličarska dela in vulkanizerske storitve, vključno s popravilom aluminijastih platišč. Ob širitvi delavnice pa bodo med svoje dejavnosti vključili tudi nastavitve podvozij (avtooptiko).

Kdor bi jim rad zaupal svojega jeklenega konjička, se lahko pripelje v delavnico, še bolje pa je, da jih prej pokličete na telefonsko številko 041 636 128 ali 059 944 512 in se dogovorite za sprejem vozila na servis. Najdete jih tudi na spletni strani www.kolmanic.si.

Pri servisni dejavnosti zelo cenijo podporo dobaviteljev, med katerimi ne morejo mimo proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly oziroma njihovega slovenskega zastopnika, podjetja Euroton d.o.o. Kot pravi g. Kolmanič, ima Liqui Moly odličen nabor izdelkov, s katerimi si pomagajo pri redni uporabi precej podaljšati življenjsko dobo avtomobilskih sklopov, pa naj gre za izpušne sisteme, filtre trdih delcev, skratka čiščenje celotne notranjosti motorja, kondenzatorje klimatskih naprav ali čiščenje sistema vbrizga, kjer se pogosto zanemarjajo predvsem dušilne lopute. Med novejšimi dejavnostmi je tudi menjava olja v avtomatskih menjalnikih, ki zahtevajo posebno pozornost, saj lahko ob neustrezni menjavi v njih ostane do tretjina starega olja, torej so močno izpostavljeni preveliki obrabi. Vsekakor pa je za dobro delovanje vozil zelo pomembno redno vzdrževanje, zato stremijo k temu, da bi svoje stranke pripravili k rednim in pravočasnim obiskom servisa. Skrbijo tudi za redno usposabljanje svojih mehanikov, tako v tujini kot tudi v njihovi delavnici.

Torej servis z vizijo prihodnosti.