Ski&Sea med najboljšimi podjetji v Sloveniji

23. 4. 2019
Deli

Njegova direktorica Ksenja Povše je bila za uspešno delo v preteklih petih letih nagrajena z nazivom podjetnica leta.

Delež podjetnic na vodstvenih položajih podjetij v Sloveniji je precej nizek, kljub temu pa se najde kar nekaj uspešnih zgodb. Te je mogoče vsako leto znova spoznati na srečanju 500 podjetnic iz Slovenije, ki je bilo letos organizirano že sedmič in velja za največje tovrstno srečanje pri nas. Sedem pa je očitno srečna številka za podjetje Ski&Sea s Polzele (ki med drugim skrbi za dobavo vozil znamke Can-Am) in njegovo direktorico Ksenijo Povše.

Srečanje je potekalo 11. aprila 2019 v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča v Ljubljani, kjer sta bila med sicer 600 udeleženci podpredsednik Mestne občine Ljubljana Dejan Crnek in predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Slednji je sicer vse prisotne podjetnice povabil na obisk v predsedniško palačo.

Podjetje Ski&Sea je slavilo v kategoriji podjetij d. o. o., komisija, sestavljena iz različnih finančnih strokovnjakov, je nagrado Kseniji Povše podelilo iz več razlogov. V zadnjih petih letih je namreč podjetje uspešno zaposlilo kar nekaj novih delavcev, uspešne poslovne rezultate je dosegalo v tujini, poleg tega pa je vsako izmed preteklih poslovnih petih let končalo brez izgube. Čestitkam se pridružujemo tudi v uredništvu revije Avto magazin.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"