Novosti za Škoda Yeti

10. 11. 2012
Deli

Škoda Yeti je zdaj na voljo tudi z 1,4-litrskim TSI motorjem in DSG menjalnikom ter paketoma opreme Adventure in Laurin & Klement.

Škoda Yeti Adventure bo, kot že ime pove prepričal avanturiste oziroma tiste lastnike, ki preprosto hočejo drugačno vozilo. Paket med drugim vsebuje posebna 17-palčna platišča, srebrne strešne in bočne letve, pa tudi posebne sedežne prevleke s srebrnim progastim vzorcem. Paket Laurin & Klement, poimenovan po obeh ustanoviteljih družbe, tako kot v ostale Škodine modele (Octavia, Superb) prinaša blišč in eleganco; med drugim posebna 17-palčna alumijasta  platišča, biksenonska žarometa, samodejno zasenčenje notranjega vzvratnega ogledala, črne usnjene prevleke s srebrnimi šivi, dekoratibne elemente v klavirskem laku ali žlahtem lesu in radio Bolero.

Ob novih paketih opreme, je zdaj v Yetiju na voljo tudi bencinski 1,4-litrski TSI motor s 90 kW oziroma 122 'konji' v kombinaciji s sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom z dvojno sklopko DSG, pa sistem za zaznavanje utrujenosti voznika, posodobljena pa je tudi različica navigacijskega sistema Columbus.

Ob tem so iz Škode še sporočili, da bodo z novim modelskim letom spremenili poimenovanje varnostnega sistema ESP, ki se bo v prihodnje imenoval ESC (Electronic stability control).

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"