Novice Promocijsko sporočilo

Specialist za dizelske motorje

29. 12. 2017
Deli

Neodvisne servisne delavnice so lahko ugodna alternativa pooblaščenim, sploh če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem zagotovilo, da bodo opravljene po visokih standardih. Med takšne sodi mreža neodvisnih servisov proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly.

V mrežo Liqui Moly se uvršča tudi avtoservis Avtomehanika Zagoršek Janez s. p., iz Spodnjega Velovleka 30B pri Ptuju, ki se je letos, ko praznuje svojo 20. obletnico, preselil v novo delavnico. V njej trenutno delata lastnik Janez Zagoršek in njegov sin Sandi, ki z očetom sodeluje že štiri leta, razmišljajo pa tudi o zaposlitvi novih kadrov, saj se je dejavnost servisa v zadnjem času precej razširila. Servis v svojo oskrbo sicer sprejme avtomobile vseh znamk, na katerih opravi tudi večino servisnih storitev, vključno z diagnostiko, ki je pomemben del njihove dejavnosti že od leta 1999, ko so jo na območju Ptuja opravljali med prvimi. Krog njihove dejavnosti je precej širok, saj njihove stranke poleg celotne podravske regije k njim prihajajo tudi iz Prekmurja in drugih slovenskih regij pa tudi iz Hrvaške in Avstrije. K širokemu območju delovanja precej pripomore njihova najnovejša dejavnost, obnova injektorjev dizelskih motorjev in servisiranje dizelskih motorjev nasploh, s katero so pridobili celo stranke, ki so se prej odločale med drugimi servisi.

Pri svojem delu zelo cenijo podporo dobaviteljev, med katerimi je tudi proizvajalec olj in aditivov Liqui Moly oziroma njegov slovenski zastopnik Euroton. Kot pravijo, ima Liqui Moly dobro urejeno spletno stran, na kateri najdejo veliko podatkov o tem, katero olje ali aditiv je najbolj primerno oziroma primeren za določeni motor. Marsikatero težavo na motorju namreč lahko odpravijo že z uporabo ustreznega aditiva, ustrezni dodatki in olje pa lahko pripomorejo tudi k podaljšanju njegove življenjske dobe.

In kje najdete Avtomehaniko Zagoršek Janez s. p.? Če ste blizu, se lahko k njim kar zapeljete, lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko 02 7558 821. Predstavitev avtomehanike prav tako najdete na spletnem naslovu www.avtomehanika-zagorsek.si.