Novice Promocijsko sporočilo

Specialist za zavore

25. 5. 2018
Deli

Neodvisne servisne delavnice so lahko ugodna alternativa pooblaščenim, sploh če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem tudi zagotovilo, da bodo opravljene v skladu z visokimi standardi. Med takšne spada mreža neodvisnih servisov proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly.

V mrežo Liqui Moly se uvršča tudi proizvodno-servisno podjetje Feroda, d. o. o., iz Zgornje Hudinje 46 v Celju (www.feroda.si). Podjetje je bilo ustanovljeno pred 31 leti, ko so začeli obnavljati zavorne in sklopne elemente tako za motorna vozila kot tudi za dvigala, žičnice in druge naprave, ki potrebujejo zanesljivo zaviranje. Osnovno dejavnost so polagoma širili in jo ohranili vse do danes, ko izvajajo tudi druge storitve. Leta 2000 so namreč odprli nov sodoben servis za osebna in dostavna vozila, ki so mu leta 2015 dogradili še sodobno delavnico za avto optiko in servis avtomatskih menjalnikov, pri katerem uporabljajo napravo znamke Liqui Moly. Danes ima servis skupno deset dvigal, v njem pa je zaposlenih deset avtoserviserjev.

Pod njihovim okvirjem deluje tudi Avto moto društvo Feroda Celje, v katerem deluje ali pa se je kalil marsikateri uspešen slovenski motociklist. Naštejmo le motokrosiste Tima Gajserja, Saša Kraglja, Klemena Gerčarja in vzdržljivostnega motociklista Simona Marčiča, ki je sodeloval tudi na reliju Dakar.

Pri njihovi servisni dejavnosti zelo cenijo tudi podporo dobaviteljev, med katerimi je proizvajalec olj in aditivov Liqui Moly oziroma njegov slovenski zastopnik Euroton. Kot pravijo, ima Liqui Moly dobro urejeno spletno stran, na kateri najdejo veliko podatkov o tem, katero olje ali aditiv je najprimernejši za posamezen motor. Marsikatero težavo na motorju namreč lahko odpravijo že z uporabo ustreznega aditiva, ustrezni dodatki in ustrezno olje pa lahko pripomorejo tudi k podaljšanju njegove življenjske dobe.