Reli: Boštjan Logar dve dirki z dirkalnikom Renault Clio R3

Boštjan Logar, ki je v sezoni 2006 osvojil celo naslov slovenskega državnega prvaka v Mitsubishiju Lancerju, bo skupaj z ekipo Oktan Šport nastopil kar na treh dirkah. Na dveh domačih bo nastopil z Renaultom Cliem R3, v Srbiji pa s Citroënom C2 R2 Maxom.

9. 9. 2014

"Končno lahko potrdim, da smo se zaradi res ugodne ponudbe štajerske ekipe Oktan Šport dogovorili, da odpeljem z njimi kar tri relije," je dejal Boštjan Logar, ki je zadnjič nastopal na lanskem Saturnusu z Mitsubishijem Lancerjem.

Najprej bo na vrsti reli Srbija, na katerem bo nastopil s sovoznico Ano Bobnar in dirkalnikom Citroën C2 R2 Max. "To bo malce za trening, malce pa tudi zares, saj nismo ravno znani po taktiziranju," se smeji Logarju, ki je med dirkaškim premorom doživel tudi hujšo prometno nesrečo, a na srečo brez posledic. Nato pa bo na reliju Idrija in domačem reliju Železniki nastopal z močnejšim dirkalnikom Renault Clio R3, s katerim v ekipi Oktan Šport ponavadi nastopa Hrvat Viliam Prodan. "Po dolgem dirkaškem premoru komaj čakam na akcijo," je odkrito priznal, kar mu verjamemo. (AMr)

FOTO: Uroš Modlic 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri