Novice Promocijsko sporočilo

Športen videz in povezljivost: Volkswagen Passat v različicah R-Line Edition in Connect

15. 2. 2017
Deli
Športen videz in povezljivost: Volkswagen Passat v različicah R-Line Edition in Connect

Volkswagen Passat, evropski avto leta 2015, je zdaj na voljo v dveh vrhunsko opremljenih različicah, od katerih prva stavi na dinamične voznike, druga pa ponuja največ, kar omogoča sodobna tehnologija na področju povezljivosti s pametnimi napravami.

Passat je v ponudbi vozil Volkswagen sinonim za napreden, prostoren, varen in varčen avtomobil, najsi bo kot družinsko ali kot službeno vozilo.

Že ob prihodu na trg leta 2014 je bilo jasno, da osma generacija nadaljuje poslanstvo, hkrati pa je snovalcem uspelo v gene poleg prepoznavne elegance vcepiti tudi ravno pravšnjo mero športnega karakterja.

V izvedbi R-Line Edition, ki temelji na že tako vrhunsko opremljeni različici Highline, je ta dinamičen karakter le še bolj izražen, saj ponuja ekskluziven videz s paketom R-Line Exterieur z zadnjim usmerjevalnikom zraka in zadnjim odbijačem v slogu Volkswagnovih R modelov ter difuzorjem v sijoče črni barvi ter trapezastimi okrasnimi elementi v spodnjem delu odbijača.

Poleg tega je opremljen še s kamero za vzvratno vožnjo Rear View, zatemnjenimi stekli, radio-navigacijskim sistemom Discover Media, LED high žarometi, aktivnim informacijskim zaslonom (Active info Display) in 18-palčnim platiščim Dartford.

 

V kolikor vas bolj kot športen karakter navdušuje sodobna tehnika pa boste navdušeni nad ponudbo Connect. Ta paket vsebuje LED low žaromete, napravo za prostoročno telefoniranje, zimski paket, radio-navigacijski sistem Discover Media, sistem App-Connect za povezljivost s pametnimi napravami (do aplikacij na svojem pametnem telefonu lahko dostopate preko velikega zaslona v vozilu), kamero za vzvratno vožnjo Rear View, aktivni informacijski zaslon (Active info Display) in brezstični ključ. V izvedbi Connect je na voljo tudi avanturistično orientirani model Passat Alltrack, medtem ko tega štirikolesno gnanega modela v izvedbi R-Line Edition ni mogoče kupiti.

 

Več o akciji na www.volkswagen.si

Ste vedeli: kako deluje samodejno zaviranje v sili?

V primeru zmanjšane razdalje od spredaj vozečega vozila se zavore znajo same pripraviti na zaviranje v sili. To pomeni, da se zavorne obloge približajo zavornim kolutom, da je ob voznikovem pritisku na zavorni pedal zavorna pot resnično čim krajša. Ob vsem tem so lahko potniki prepričani, da se vozijo v enem najbolj varnih avtomobilov, saj je Passat, evropski avto leta 2015, na preizkusnem testu Euro NCAP prejel najvišjo oceno pet zvezdic.