Strešne prečke in nosilci

1. 5. 2014
Deli

Vodilno podjetje za izdelavo strešnih prečk in nosilcev v ZDA in Aziji je zdaj prisotno tudi na slovenskem trgu.

Yakima je danes globalno podjetje z več kot 40-letno zgodovino. Pod svojo streho združuje različne kakovostne proizvajalce, tudi Whispbar z izjemnimi aerodinamičnimi izdelki, zaupanje kupcev pa gradijo z najvišjo stopnjo kakovosti in inovativnosti svojih izdelkov. Na domačem ameriškem in zahtevnem azijskem trgu imata Yakima in Thule vsak približno polovico trga v srednjem in višjem razredu strešnih prečk in nosilcev, na evropski trg pa je Yakima po dolgem pričakovanju vstopila šele pred kratkim, a že osvaja kupce.

Izpostaviti velja strešne prečke Whispbar, ki so že kar stalni zmagovalec primerjalnih testov. Izkažejo se z majhnim zračnim uporom, kar posledično vpliva na manjšo porabo goriva, prav tako je zaradi tega šum v vozilu bistveno manjši. Prečke so izdelane iz anodiziranega aluminija, s posebno konstrukcijo za večjo trdnost ter utorom za povsem preprosto namestitev strešnega kovčka ali nosilca za športno opremo.

Prav tako ponujajo odlične strešne kovčke SkyBox. Na voljo so v različnih velikostih, z aerodinamično obliko prav tako poskrbijo za majhen zračni upor in posledično manjšo porabo goriva. Kovčke je mogoče odpirati z obeh strani, serijsko pa so opremljeni s ključavnicami SKS. Vsi izdelki Yakima in Whispbar so narejeni iz kakovostnih materialov ter upoštevajo visoke okoljske standarde, proizvajalec pa zanje jamči tudi s petletnim jamstvom. (www.yakima.com, www.whispbar.eu).

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja