Toyota dejavnejša v Mariboru

15. 10. 2008
Deli

Toyota Adria je s podjetjem Štajerski avto dom sklenila poslovni dogovor, na podlagi katerega je podjetje postalo pooblaščeni serviser in prodajalec vozil Toyota.

Podjetje s sedežem v Mariboru, bo s prodajo in servisnimi storitvami skrbel za kupce in lastnike Toyotinih vozil na področjih Maribora, Lenarta, Pesnice, Ruš in Slovenske Bistrice.

Boštjan Trilar, direktor Toyote Slovenija je ob tem povedal: » Štajerski avto dom bo, tako kot vsi Toyotini pooblaščeni trgovci, svojim strankam zagotavljal celovito storitev in verjamem, da bo kot novi partner uresničeval Toyotin prvi cilj, ki je popolno zadovoljstvo strank. Kot generalni zastopnik in uvoznik vozil Toyota, Štajerskemu avto domu nudimo vso podporo in verjamemo, da bodo kupci iz Maribora in bližnje okolice kmalu prepoznali prednosti novega salona v domačem kraju.«

Skupni cilj obeh podjetij je, da Štajerski avto dom do 1. marca 2009 v Mariboru zgradi povsem nov Toyotin prodajno servisni center, narejen po najnovejših okoljskih standardih, ki jih korporacija Toyota letos pilotno uvaja po vsej Evropi. Nov Toyotin center bo z okolju prijaznimi ukrepi in poslovanjem prihranil na energiji, vodi in količini emisij CO2, kar bo nekaj posebnega v slovenskem okolju.

Pogodba med Toyoto Adria in mariborskim pooblaščenim trgovcem Arden je veljala do vključno 30. septembra 2008. Toyota Adria d.o.o. pogodbe s podjetjem Arden ne bo obnovila, s čimer se z iztekom pogodbe zaključuje tudi poslovno sodelovanje z navedenim podjetjem.

Podatki o novem Toyotinem partnerju:

ŠTAJERSKI AVTO DOM d.o.o.

Tržaška cesta 38, 2000 Maribor

tel.: 02 33 00 508, 02 33 00 520

delovni čas: pon-pet 8.00 - 18.00, sob 8:00 - 12:00

Foto: Toyota

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja