V novem Avto magazinu napovedujemo novega Toleda

18. 11. 2011
Deli
V novem Avto magazinu napovedujemo novega Toleda

Poleg tega pa še dirkaški test Škode Fabie S2000, primerjava med Focusom Sedanom in Jetto, test Toyote Yaris, reportaža z milanskega moto salona in še in še ...

Z naslovnice 24. letošnjega Avto magazina bode v oči Seat Toledo, ki bo verjetno nastal na enaki platformi kot Golf, A3 in Octavia. Pišemo o nasledniku legendarnega Defenderja in o celotni paleti Land Roverjev za leto 2012, katero je Vinko preizkušal na Škotskem.

Prvič v zgodovini Avto magazinovi bralci lahko glasujete za Slovenski avtomobil leta. Na strani 20 najdete glasovnico, uporabniki spleta pa lahko glasujete tudi preko strani, katero ravnokar berete.

Zopet smo se vozili na električni pogon, tokrat z dvema Renaultoma: Fluencom in Kangoojem v različici Z.E., pa še s 'faceliftano' Mazdo3 in Nissanom Qashqaijem 1.6 dCi.

Vinko Kernc je na cesto hkrati postavil dva podobna avtomobila, ki sta pri nas bolj kot Sedan in Jetta priljubljena kot običajna Focus in Golf. Kakšne so razlike?

Veliki test je tokrat eden in sicer nove male Toyote Yaris, ki ni zrasla le dimenzijsko, temveč tudi zrelostno. Zakaj je dobila splošno oceno štiri in dvojko za oceno užitka v vožnji, preberite na straneh od 38 do 43. Preberite še, da Audi A1 ni dobra izbira za slabe ceste.

Motociklisti boste veseli prvih vtisov z vožnje nove Husqvarne Nuda 900/R in reportaže z milanskega moto salona EICMA.

Aljoša še zdaj sanja vožnjo s Škodo Fabio S2000, svoje vtise pa je razlil na sedem strani v reviji. Pišemo še o edinstvenem dogodku Porsche Rennsport Reunion 4, Formuli 1, svetovnem prvenstvu v reliju in razpletih še nekaterih avto- in motodirk.

Avto magazin 24/2011 izide 17. 11. 2011. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol