V novem Avto magazinu predstavljamo...

1. 8. 2007
Deli

Dve vroči novosti, ki bosta zagotovo vznemirili nekaj kupcev in tistih, ki bi kupci te pločevine radi bili. Peljali smo, no, tudi skoraj dirkali z njim, novi BMW M3. Mokre sanje ljubiteljev bavarske tehnike, osem valjev, štirje litri in 420 "konjev". Prvi vtisi in minusi! Mimogrede, če ste bolj starodobniki po srcu, vas bo ogrel tudi retro test BMW-ja M3 iz leta 1988.

Druga novost, ki smo jo že vozili, je Mazda CX-7. Z njim tudi Japonci vstopajo na trg evropskih SUV-ov, ali še bolje rečeno Crossoverjev. V Slovenijo avtomobil prihaja septembra . . za več pa pograbite po novi številki revije Avto magazin.

Glavno vprašanje nove številke je poraba goriva. Preizkusili smo kar dva (Fiat Grande Punto in Subaru Legacy) s pogonom na plin. Se izplača? Kako je s stvarjo tehnično? Ne zamudite, tokrat smo o plinu pisali na dolgo in široko. Na straneh, ki so posvečene testom, kraljuje tokrat Opel GT. Dvosedi roadster nas je navdušil, a tudi v marsičem razočaral.

Preverjali, kako dober je, smo tudi novi Fordov Ranger, za stranmi, ki so namenjene pickupu pa so še testi Citroënovega Jumpya, Honde FR-V in Hyundaijevega Accenta. Zanimivo branje.

Ne spreglejte tuning novic in klasičnih novic, v katerih razkrivamo novi BMW-jev X6, Minijevega Travellerja, Minija Cabrio, Chevroleta HHR SS, Fiatovega Grande Punta Abarth.

Šport je namenjen GHD Petrol Ferrari 2007, naši vrhunski dirki, ki so jo tudi letos izpeljali po evropskih standardih. Ne zamudite F1 in oktanov.

Kazalo 16. številke

Nova številka Avto magazina je izšla 2. avgusta 2007.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol