V novem Avto magazinu predstavljamo...

21. 11. 2007
Deli

Nova številka prinaša kopico Mercedes-Benzovih novosti. Od razreda A, B, do CLS-a, novega Športnega kupeja, SLK-ja, SL-a in E-ja ter GLK-ja. Vse novosti, ki še niso javno razkrite, opisujemo v novi številki revije. Seveda pa Mercedes-Benzi niso edini avtomobili v AM24 . .

Tudi Volkswagnovega Scirocca imamo v novicah, pa novo Škodo Superb in Audija Q5. Vozili smo Subarujevo Imprezo, na velikem testu pa imeli Citroëna C-Crosserja. Med našo testno floto so se znašli še Peugeot 207 SW 1.6 HDi, Volkswagen CrossGolf 1.9 TDI, Ford C-Max 2.0i Ghia, Chevrolet Epica 2.0 VCDi LT, Citroën Jumper Bus 3.0 HDi, Nissan Pathfinder 2.5 dCi LE IT Pack, Fiat Bravo 1.9 Multijet 8V Dynamic, Citroën C6 2.2 HDi Lingage.

S supertestnima VW Passatom Variant 2.0 TDI Highline in Hondo Civic Type-R smo prevozili nove kilometre. Retrospektiva nas vrača za volan Mazde MX-5, objavljamo pa tudi ekskluzivno reportažo s tunerske meke SEMA 2007. Bili smo tudi na moto salonu EICMA v Milanu.

Pravi posladek v reviji je dirkaški test pokalnega Renaulta Clia RS, v katerem smo ugotovili, da je njegovih 205 ‘konjev’ povsem dovolj za čiste dirkaške užitke. Na športnih straneh berite o reliju na Irskem in zaključku prvenstva WTCC v Macau. Bilo je vroče!

Kazalo 24. številke