V novem Avto magazinu predstavljamo ...

14. 2. 2007
Deli
V novem Avto magazinu predstavljamo ...

Glasovanja za akcijo Najboljši avtomobili je zaključeno. Glasovi so bili prešteti, podatki obdelani. Objavljamo zmagovalce in poražence, pišemo o vaših in naših avtomobilih, navadah in razmišljanjih. Primerjali smo slovenske rezultate z drugimi, iz drugih evropskih držav, in podali jasno sliko.

Poleg velike akcije smo bili februarja še na predstavitvah novih avtomobilov, ki jih vam v branje ponujamo kot vroče žemljice. Berite zakaj je novi Opel GT boljši od Speedsterja. Koliko je novega v prenovljeni Opel Astri? Koliko v Volkswagnovem Touaregu? Je Toyota Yaris TS športen avto? Oglejte si video, na papirju pa pišemo, ali se TS lahko kosa s Cliom RS, Fordom Fiesto ST in podobnimi. Je Ford Ranger dobil mehkejše srce in kosti, ali je še vedno pravi delavni pickup?

Ne zamudite novega Fiatovega Brava. Oglejte si video, v reviji pa smo razkrili, koliko je v Bravu še predhodnika Stila.

Testirali smo novega Mitsubishijevega Pajera in potrdili, da je še vedno odlična izbira za avanturiste. Čisto resnemu testu je bil podvržen tudi Aixam A.721 Super Lux. Še niste slišali? Potem preberite. Tako kot test Citroëna C4 z novim robotiziranim menjalnikom. Je enakovreden DSG-ju?

V retro Avto magazinu objavljamo test nemške legende, BMW-ja 2002, na športnih straneh pa pišemo o reliju za svetovno prvenstvo, predstavitvi novih dirkalnikov formule ena in reliju Dakar na nekoliko drugačen način.

Nikakor pa ne izpustite novic, v katerih razkrivamo kar nekaj tovarniških skrivnosti. Od Audija A5, Minija Travellerja, Jaguarja XF-ja, BMW-ja serije 1 kabrio in kupe. Objavljamo še povsem nova Volvo V70 in Ford Mondeo.

Kazalo 4. letošnje številke