V novem Avto magazinu predstavljamo...

31. 7. 2008
Deli

Nova številka Avto magazina razkriva BMW-jevo sedanjost in prihodnost. Na velikem testu smo preizkusili terenski kupe X6 xDrive35d, kot eni zelo redkih Slovencev smo se zapeljali že z novo BMW-jevo Sedmico.

Odkrivamo novi BMW serije 5, pišemo o prenovljeni BMW-jevi seriji 3, novemu Peugeotu 308 CC, Kii Soul, Oplovi Insignii, Lotusu Evori, prenovljeni Dacii Logan, Hondi OSM, Chevroletu Camaru in novi Fordovi Fiesti. V novi številki smo se lotili še Renaultove prihodnosti, novega Megana in Scenica, ki bosta oba na ogled oktobra v Parizu.

Peljali smo se z novim Audijem Q5 in prišli do zaključka, da Q5 ni le pomanjšani Q7. Peugeot nam je pokazal prenovljeno serijo 407, na kateri nismo opazili veliko sprememb. O tistih malih pišemo v novi reviji.

Na velikem testu smo imeli Citroënovega Nema. Je potniška različica za 13 tisoč evrov racionalen nakup? Na testu smo našli polno Nemovih plusov in minusov, ki se kažejo tudi v končni oceni. Pozitivno nas je presenetil novi Hyundai H1 Wagon 2.5 CRDi, ki ga kupci takšnih kombijev ne bi smeli prezreti.

Testirali smo še: Land Rover Freelander2 TD4 CommandShift S, Fiat 500 1.3 Multijet 16V Lounge, Škoda Fabia Combi 1.4 TDI (59 kW) in Volkswagen Eos 1.4 TSI (90 kW). Ne spreglejte tuning novic in moto strani s testi Honde CB 1000 R, Aprilie Sportcity One in novic.

Objavljamo reportažo Petrol Ferrari 2008, poročamo o dirki F1 v Hockenheimu, dirkaškem vikendu WTCC-ja v Brands Hatchu, svetovnem prvenstvu v motokrosu in logaški dirki v paralelnem relikrosu.

Kazalo 16/2008