V novem Avto magazinu predstavljamo ...

24. 9. 2008
Deli

Tokratne številke ne smete zamuditi (tudi) zaradi akcije Najboljši avtomobili 2009. Izberite svoje zmagovalce in se potegujte za zelo bogate nagrade (motorne sani, cestni skuter, fotoaparati, navigacijski sistemi, moška kozmetika Ferrari, gume …).

Pri Avto magazinu smo se že vozili z najzmogljivejšim Audijem Q7. Motor V12 TDI trga asfalt, ob njem pa pišemo še o vtisih z vožnje s prenovljenim Audijem A6. Otipali smo že tudi najmanjšega Citroënovega Picassa (C3), se vozili z novo Fordovo Fiesto in s Hondinim Jazzom.

Vas zanima, kakšna se nam je zdela Dacia Sandero 1.4 MPI? Preberite naš test avtomobila, ki po ceni med novimi nima konkurence. Precej manj kupcev od Sandera bo našel Cadillac CTS4, a tisti, ki ga bodo kupili, bodo med poplavo BMW-jev, MB-jev in Audijev zelo izstopali. Preberite si test tega posebnega Američana.

Na moto straneh pišemo o novicah in testih zverine Ducati Monster 696 in BMW-ja F800 Stunt.

Ponavadi neradi sedemo na sovozniški sedež, a če nas poleg svojega povabi sam svetovni prvak v reliju Sebastien Loeb in je ta sedež v čisto pravem dirkalnem Citroënu C4 WRC, še pomislimo ne, da ne bi rekli ne. Poglejte si reportažo z dirkaškega poligona, kjer ni manjkalo skokov in bočnega drsenja.

Bili smo tudi v Imoli na WTCC-ju, kjer je zgodovino pisal Slovenec Adi. Berite še o reliju Romaniacs 2008, F1 v Monzi (prva zmaga za Vettla) in paralelnem relikrosu v Logatcu.

Kazalo AM 20/2008

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja