V novem Avto magazinu predstavljamo…

21. 10. 2008
Deli

V novi številki revije objavljamo veliki primerjalni test. Soočili smo Volkswagnovega Golfa, Hyundaija i30, Toyoto Auris, Hondo Civic in Peugeota 308. Na testu smo imeli tudi znamenito Corvette. 321 kilovatov, zadnji pogon….

V novicah se posvečamo novi generaciji Audija A3 in Lamborghinijevemu štirivratnemu kupeju, ki ga na trg še ne bo v tem desetletju. Vozili smo že novo Oplovo Insignio, naslednico upokojene Vectre, pa Porscheja 911 Targo in Saabovega 9-3 Sport Sedana 1.9 TTiD 16V Aero. Preizkusili smo prenovljeno Mazdo BT-50. Kaj je novega na Mazdinem pickupu? Preberite v novem Avto magazinu.

Kmalu bo 15. november, ko bo potrebno na naše jeklene konjičke natakniti zimske gume. Da bi bili kar najbolje pripravljeni na menjavo gum, smo pri Avto magazinu pripravili obsežno prilogo o zimskih gumah (novice, nasveti, dva velika testa zimskih gum…). Dvaindvajsete številke ne smete zamuditi tudi zaradi zadnje možnosti za glasovanje v akciji Najboljši avtomobili 2009. Glasujte in zadenite nagrade!

V novi izdaji revije Avto magazin objavljamo še tuning novice, reportažo z zadnjega letošnjega Avtomagazinovega drifta (skupni zmagovalec je Peter Žvan), moto testa Benellija Trek 1130 Amazonas in Ducatija Hypermotard 1100. Pišemo o moto novostih 2009, moto opremi reliju za SP na Korziki, F1 dirkah za VN Japonske in Kitajske in reliju Postojnska jama – Idrija.

Kazalo AM 22/2008

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja