V novem Avto magazinu predstavljamo...

21. 4. 2009
Deli
V novem Avto magazinu predstavljamo...

. . lepo zbirko zanimivih avtomobilov, ki šele prihajajo na slovenski trg. Novi Ford Focus, Opel Insignia OPC, Volkswagen Golf R20, prenovljeni Audi Q7, Jeep Grand Cherokee, Subaru Legacy in Subaru Outback, pa Nissan 370Z Roadster, BMW X6 M . .

Na testni stezi, po kateri zapeljemo vse zmogljivejše avtomobile, smo preizkusili Renaulta Megana Renaultsport R26.R, ki je bil presenetljivo najhitrejši. Hitrejši od Mitsubishija Evolution, BMW-ja M3 . .

Pred vami je branje o prihodnosti pogonskih motorjev. Kako bo s hibridi v prihodnosti? Prepričani smo, da bencinarji še niso rekli zadnje besede.

Na velikem testu smo imeli Citroena C3 Picasso 1.4 Confort, pa Saaba 9-3 2.0 Turbo XWD Aero. S štirimi se poganja tudi testni Subaru Forester, a ima za razliko od šveda dizelski motor. Bokserja, seveda.

Berite še test Mitsubishija Colt 1.5 Mivec Turbo Ralliart (5 vrat) in Mazde6 Sport Combi CD163 TE Plus z novim turbodizelskim motorjem.

Ne zamudite tuning novic, motociklizma (Triumph Street Triple, Bridgestone BT-003 Race Street in novic) ter športa.

Na športnih straneh objavljamo test Mitsubishija Pajera Evolution, F1 po VN Kitajske, izkušnjo s sovozniškega sedeža Škode Fabia Super 2000 in poročilo z dirke paralelnega relikrosa iz Logatca.

Kazalo AM 9/2009.

Nova številka je v prodaji od 23. aprila 2009.