V novem Avto magazinu predstavljamo ...

6. 5. 2009
Deli

. . Volkswagnovi veliki novosti prihodnjih let: težko pričakovanega Sharana in novega Tourana. Z novostmi napada tudi Audi (A5 RS in A5 Sportback). Vozili smo se s Citroënovim prototipom Hypnos ter nabirali kilometre v povsem novem Renaultu Grand Scenic in Peugeotu 3008.

Na testu smo imeli najmanjšo Toyoto. Preberite, zakaj je novi iQ boljši od Smarta Fortwo in katere so njegove slabosti. Od malega pa k velikim – k Hyundaiu iX55 V6 CRDi in Mercedes-Benzu ML 320 CDI. Preizkusili smo še Volkswagnovega Caddyja Life 1.9 TDI 4Motion, BMW-ja 730d, prenovljenega Peugeota 107 1.0 Style in Opla Astro Caravan 1.6 16V Cosmo.

Objavljamo novo zgodbo s supertesta Škode Superba 2.0 TDI DSG Elegance. Škodina (kombi)limuzina je že morala nenačrtovano obiskati delavnico. Preberite, zakaj.

Ne spreglejte tudi tuning novic in motociklističnih strani s testom Triumpha Truxtona 900. Tu so še HSR Benelli serija R, slovenski dan na Grobniku in motonovice.

Športne strani so posvečene formuli ena, WTCC-ju, reliju za svetovno prvenstvo in pereči tematiki nesreč na slovenskih avto-moto dirkah.

Kazalo AM 10/2009

Revija je izšla 7. maja.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel