V novem Avto magazinu predstavljamo ...

29. 3. 2007
Deli

Prvi v Sloveniji odkrivamo skrivnosti novega Mercedes-Benza razreda E. Kako dolg bo, kdaj pride, kakšni bodo motorji? Pa o podvozju in še čem, kar vas zanima. Naši vohuni so ujeli še Porscheja 911 GT2. Prototip, a ne preveč zamaskiran, da se ne bi dalo razbrati oblikovalskih potez novega stroja iz Stuttgarta. Bolj so se pri Volkswagnu trudili z masko novega Golfa R36, a jim ni uspelo. Poglejte v novem Avto magazinu, kjer boste med novicami prišli na svoj račun tudi ljubitelji Fiata 500. Novi, prihaja poleti, bo krepko dražji od Pande. Zakaj? Poglejte v revijo!

Vozili smo novega Peugeota 207 RC in neusmiljeno priganjali 175 "konjsko" zverino s turbopuhalom in neposrednim vbrizgom. Kako se pelje najmočnejša Dvestosedmica? Preberite! Zapeljali smo se tudi z novim BMW-jem X5.

Glavnina testov je zopet namenjena čisto novi pločevini. Mitsubishijev Outlander in Dacia Logan MCV. Za ostale pa Audi Q7 4.2, Renault Grand Scenic 2.0 T, Volkswagen Passat 2.0 TDI DPF DSG, Mazda3 Sedan 1.6, Nissan Note 1.6 16V. Retro nas vrača v leto 1971 in čas Austinovega Minija, ki je že pred več kot tremi desetletji in pol letel po zraku.

Z novo številko Avto magazina končujemo zgodbo letošnje Ženeve. Ostali so nam še prototipi, eksoti in drugi maloserijski izdelki vredni ogleda.

Na športnih straneh smo obširno poročali iz zakulisja prve dirke formule ena, bili smo v Daytoni in pisali o prvi letošnji zmagi Rossija na svoji Yamahi.

Oglejte si:

Kazalo

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"