V novem Avto magazinu predstavljamo …

3. 6. 2010
Deli

… novega Audija A6, ki ga bomo po vsej verjetnosti videli na slovenskih cestah čez dve leti. Ujeli smo prav tako še ne predstavljenega Mercedes-Benza CLS-a, Volkswagnovo Jetto, novo Hondo Civic, Land Roverja LRX in Opla Ampero.

Letos prihaja na naše ceste kup nove pločevine, med njo tudi Renault Mégane Coupé-Cabriolet, Toyota Auris HSD, Seat Ibiza ST in Škoda Fabia (Combi) RS. Vse smo pri Avto magazinu že vozili, nova številka revije pa je idealna priložnost, da si preberete prve vtise tudi z vožnje Mazde CX-9, največjega Mazdinega SUV-a.

Bili smo na praznovanju Peugeotove 200. obletnice – preberite, s kakšnimi starodobniki smo se zapeljali.

Strani, na katerih na dolgo in široko razpredamo o rezultatih preizkušanj avtomobilov, so tokrat namenjene pločevinam z imeni Seat Leon 1.8 TSI Style, Toyota Urban Cruiser 1.4 D-4D AWD Limited , Peugeot 5008 1.6 THP Premium, Honda Accord Tourer 2.4i A/T plin, Fiat Sedici 2.0 Multijet 4x4 Dynamic in Peugeot 308 1.6 Premium.

Preizkusili smo tudi posebnega M3-ja, ki so ga predelali pri nemškem tunerju a-workx in mu namenili KW-jevo podvozje in Akrapovičev izpušni sistem. KTM je predstavil motocikle za enduro in motokros letnik 2011.

Seveda smo bili na predstavitvi, zapeljali pa smo se tudi z novima Hondo VFR 1200F in Triumphom Sprint ST ABS.

Športne strani so namenjene gorski dirki Petrol Sevnica 2010, WTCC-dirki v Monzi, reliju SP po Portugalski in F1 za VN Turčije.

Kazalo AM 12/2010

Nova številka je v prodaji od 3. junija 2010.