V novem Avto magazinu predstavljamo...

9. 5. 2007
Deli

Na tokratno številko smo resnično ponosni, saj v njej predstavljamo prototip Opla GTC, ki smo ga tudi vozili! Vtise z vožnje koncepta dopolnjujemo še z vročo zgodbo prihajajoče nove Vectre in Oplovo zgodovino konceptov ter njihovih serijskih izpeljank.

Ko smo že ravno pri prihajajočih modelih. V novem Avto magazinu predstavljamo Audija Q5 in Mercedes-Benza GLK, ki prihajata v naslednjih letih, poleg teh SUV-ov pa še Mitsubishi Lancerja Evolution X. Ne zamudite palete Audijevih RS-ov, od novega RS6 do RS8. Med novicami objavljamo zgodbo koncepta BMW CS. Kaj pomeni in kaj predstavlja.

Opel GTC pa ni edini pomemben preizkus v novi številki Avto magazina, v katerem razkrivamo tudi dobre in slabe strani novega Mercedes-Benza razreda C. Testirali smo model C 200 Kompressor Elegance, pa tudi Mitsubishi Lancer Evo IX, povsem novo Hondo S-Type (tri vrata! ) 1.8 i-VTEC, Volkswagnovega Touarega 3.0 V6 TDI in Kio Rio 1.5 CRDi VTG 16V.

Ne spreglejte štiri strani dolgega članka o vtisih s prvih voženj dveh novih Audijevih kupejev, A5 in S5. Vozili smo kar tri modele. Alfisti in ljubitelji starodobnikov boste zagotovo veseli testa Alfesud, končno pa objavljamo reportažo o 40-letnici revije in tretjem avtomagazinovem Drift Challengeu.

Naši motociklistični testniki so vzeli pod drobnogled Hondo CBR 600RR, Suzukija GSX-R 600, Yamaho YZF R6 in Kawasakija ZX-6R ter ocenili, kdo je najboljši.

Športne strani so namenjene tretji in četrti dirki prvenstva FIA WTCC, prvi dirki v paralelnem relikrosu za DP, svetovnem prvenstvu v reliju in MotoGP-ju.

Kazalo 10. številke

Nova številka Avto magazina izide 10. maja 2007.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol