V novem Avto magazinu prvi test Hyundaia i40!

25. 8. 2011
Deli
V novem Avto magazinu prvi test Hyundaia i40!

Kaj smo pripravili v zadnji avgustovski številki? Prvi slovenski test Hyundaia i40, prva vožnja z Range Roverjevim Evoqueom, primerjalni test 300-kubičnih skuterjev in še in še.

Na naslovnici 'kurimo' z napovedjo novega Forda Kuge, ki bo ponudbo v razredu SUV-ov osvežil že spomladi prihodnje leto.

Ekskluzivno smo zapeljali malega Rangea z imenom Evoque. Željni ekskluzivnega dizjana, dobre tehnike in zanimive opreme (na primer, opremljen je s petimi vodotesnimi kamerami) pripravite vsaj 33.000 evrov, saj Evoque prihaja k nam že septembra.

Prvi v Sloveniji smo preizkusili novega Hyundaia i40 CW, torej limuzino v kombijevski različici. Priznati moramo, da so tudi v 'Pasatovemu razredu' Korejci s pomočjo Evropejcev naredili opazen korak naprej. Je dovolj dober, da bo pomešal štrene konkurenci v razredu, kjer je bila ta znamka že prisotna s Sonato? Preberite si test Aljoše Mraka.

Preizkusili smo še prenovljenega Tiguana, Renaulta Latitude s 3-litrskim V6 motorjem, Peugeota 308, Forda Mondea s petimi vrati, dvokolesno gnanega Nissana Juka z 1,5-litrskim turbodizlom in Renaultovega Kangooja.

Obujamo spomine na Renaulta 4 in objavljamo reportažo s 3. dirke Avtomagazinovega drift pokala.

Motoristi bodo tokrat morda razočarani, saj smo kar 8 strani posvetili skuterjem: na šestih straneh si lahko preberete primerjalni test (Aprilia Atlantic 300 Sprint, Honda SH 300, Piaggio Beverly 300, Piaggio X7 Evo 300 in Yamaha X-Max 250), na dveh pa test električnega skuterja E-Max 90S.

Poročamo z gorskohitrostne dirke v Lučinah ter 5. Rallyju Primorje Ajdovščina in objavljamo intervju z Alešem Prekom.

Skratka, z novim Avto magazinom vam ne bo dolgčas.

Avto magazin št. 18/2011 izide 25. avgusta 2011. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"