V novem Avto magazinu razkrivamo, kakšen bi lahko bil novi BMW 4 Cabriolet.

3. 5. 2012
Deli
V novem Avto magazinu razkrivamo, kakšen bi lahko bil novi BMW 4 Cabriolet.

BMW bo po vsej verjetnosti že kaj kmalu predstavil novost v svoji prodajni paleti, in sicer serijo 4. Ta bo na voljo tudi kot kabriolet, kakšen in kako naj bi bil videti pa si lahko ogledate v novem Avto magazinu.

Da slovenski avtomobilski trg ne zaostaja več tako zelo za pomembnejšimi evropskimi, so dokaz tudi domače predstavitve novih modelov. Tako si lahko v novi številki več preberete o pričetku prodaje povsem električne Opel Ampere, Peugeotovega aduta 208, pa tudi, kako je slišati Renaultov Clio R.S., za katerega so poskrbeli pri Akrapoviču.

In ko smo že pri športu - v novem Avto magazinu si lahko preberete test dirkaške Škode Fabie R2!

Ekskluzivno in iz prve roke vam ponujamo obširno reportažo Tomaža Porekarja iz pekinškega avtomobilskega salona, kjer so tudi evropske znamke predstavile svoje novosti oziroma študije, še več pa je bilo seveda tistih s kitajskim poreklom.

Novosti, ki vznemirjajo v tokratnem Avto magazinu, so brez dvoma Audi A6 in A7 v svoji športno-civilni različici, torej s pridanima črkama S! Manj športen, a zato nič manj zanimiv, pa je novi Audi A3.

Med testi izpostavljamo novo Mazdo CX-5, ki smo jo vozili tudi v dizelski različici, pa novinca Hyundai i40, ki si ga po novem lahko omislite tudi v limuzinski različici in tudi petvratni "svetovni" Chevrolet Cruze. Na kratko smo za vas preskusili mišičasti BMW 650 Coupe, pa tudi družinski Renault Grand Scénic.

Nekaj besed smo namenili še Škodinemu Yetiju, ki ga imamo v uredništvu na podaljšanem testu, pa seveda tudi motociklom in športu. Preskusili smo Kawasaki Versys 1000, se razpisali tudi o, letos izjemno zanimivi, Formuli 1, seveda pa nismo pozabili na rubriko Sto oktanov.

A to zagotovo ni vse, zato več v novi številki Avto magazina!

Avto magazin 11/2012 izide 17. maja 2012. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja