V novem Avto magazinu: Razkrivamo novo Škodo Octavio!

29. 11. 2012
Deli
V novem Avto magazinu: Razkrivamo novo Škodo Octavio!

V tokratni številki Avto magazina razkrivamo, kakšna bo nova Octavia. Kljub temu, da bo večja in bolj prestižnejša bo še vedno cenovno ugodna!

Leto je naokoli in čas je za izbiro najboljšega avtomobila. Seveda, pred nami je glasovanje za Slovenski avto leta 2013, ki vam lahko prinese bogate nagrade - Škodo Rapid, Petrolovo kartico z dobroimetjem ali Garminovo uro! Glasujete lahko prek proložene glasovnice, ki jo izrežete in pošljete ali prek spleta!

V prejšnji številki smo vam predstavil novo različico modela 911, Carrero 4, zdaj pa vam še eno Porschejevo novost, ki smo jo z veseljem vozili - turbodizelskega Cayenna, ki se pelje in je slišati kot bencinski - novi S Diesel!

Po tem, ko je pred meseci luč sveta ugledal povsem novi Audi A3, je zdaj seveda čas še za petvratno različico - Sportback. Vozili smo.

V povsem novi podobi (kot četrta generacija) se predstavlja angleški šarmer - Range Rover. Še vedno gre za velik avtomobil, ki pa je od predhodnika bistveno lažji. Preskusili smo ga v - Maroku!

Že v prejšnji številki smo na kratko predstavili Opla Adama, zdaj pa še njegovo obširno paleto barv, paketov oprem, aluminijastih platišč, notranjih okraskov in še, in še...

Zvezda med tokratnimi testi je zagotovo novi Volkswagen Golf, ki odkrito želi postati najbolje prodajani avto v Sloveniji. Preberite zakaj!

Ljubitelji velikih avtomobilov, pozor - temeljito smo preskusili še enega pomembnega igralca na SUV igrišču - novi Santa Fe je tako dober, da je obdržal staro ime. Vas zanima zakaj? Odgovor je v novi številki Avto magazina!

Še preden zaidemo med športne prispevke, pa ne smemo pozabiti nekaj hitrega, cvilečega, kadečega in glasnega - preskusili smo novi Ford Focus ST in bili preprosto navdušeni. Tudi zaradi dejstva, da se je novi Focus ST, čeprav Wagon, presenetljivo dobro odrezal na Racelandu in se uvrstil na kar deseto mesto! (povezava na lestvico)

Ljubitelj motociklov (in lepih deklet) pozor - v tokratni številki smo vam pripravili obširno reportažo iz milanskega salona, tako motociklov kot mičnih deklet, ki jih v Italiji nikoli ne manjka!

Formula 1 je pri koncu, dobili smo novega starega prvaka in kot je zapisal Andraž Zupančič - Mali je veliki postal!

Seveda pa se je v novem Avto magazinu našel prostor še za marsikaj, med drugim za testiranja v MotoGP, pregled sezone SXC, pa seveda za novice iz sveta domačega in svetovnega relija.

Skratka, uživajte v prebiranju!