V novi številki Avto magazina predstavljamo ...

26. 2. 2009
Deli

V letošnji peti številki Avto magazina smo se lotili BMW-jeve in Hyundaieve prihodnosti. Bavarci kopirajo Škodo Superb, pri Hyundaiu pa širijo ponudbo z novimi enoprostorci in terenci. Tudi nova tehnika ne bo manjkala.

Vozili smo že novega Seatovega Exea in Citroënovega C3 Picassa. Španska limuzina je pravzaprav predelani Audi A4, francoski malček pa napoveduje še več gneče med malimi enoprostorci. Preizkusili smo Citroënov sistem Snow Motion. Je dovolj dober za vožnjo po zasneženi cesti? Objavljamo vse Dacijine novosti letošnjega leta.

Strani, kjer objavljamo teste, so namenjene Toyoti Avensis 2.0 D-4D, Mazdi2 Sport 1.3i TE Plus, (prenovljeni) Toyoti Yaris 1.33 Dual VVT-i Sport, Mercedes-Benzu C 200 CDI BlueEfficiency in supertestni Škodi Superb 2.0 TDI DSG Elegance. Razpisali pa smo se tudi o akciji Najboljši avtomobili 2009, v kateri ste levji delež prispevali prav vi, bralci. Preberite, katere avtomobile ste izglasovali za najboljše v letu 2009.

Na tuning straneh smo predstavili zanimive avtomobile, na straneh, namenjenih motociklizmu, pa smo se posvetili novicam ter Yamahama XJ6 in Diversion. V formuli ena smo se lotili novinca Sebastiena Buemija, bili smo na motošportni avanturi Hell´s Gate, pisali pa smo tudi o reliju Norveška.

Nova številka izide 26. februarja 2009.

Kazalo AM 5/2009

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"