Vin Diesel razkril svoj avtomobil za prihodnji del franšize Hitri & Drzni

19. 9. 2019 | Jure Šujica
Deli
Vin Diesel razkril svoj avtomobil za prihodnji del franšize Hitri & Drzni (foto: Arhiv AM)
Arhiv AM

Tradiciji ameriških športnikov se ni odrekel niti v devetem filmu

Ni dolgo tega, kar smo si v družbi pločevinastih športnikov na dvorišču Centra mobilnosti Špan na Brezovici ogledali zadnji del franšize Hitri in Drzni ( pravzaprav je šlo za ločeno zgodbo z naslovom Shaw&Hobbs, ki z dogajanjem v seriji ni imel prav veliko skupnega) in že prihajajo na dan podrobnosti prihodnjega, že devetega dela filma. Ta bo na velika platna prišel 22. maja prihodnje leto,.

Prvi je z razkrivanjem podrobnosti o novem filmu pričel kar eden izmed najpomembnejših akterjev Vin Diesel, ki je na svojem Instagram profilu razkril svojega štirikolesnika. Gre za Dodge Charger SRT Hellcat Widebody, ki pa je doživel kar nekaj predelav. Tako so nanj namestili platišča z modela Dodge Challenger Demon, po njegovem zgledu so namestili tudi nov pokrov motorja, spremenili so mu obrobe blatnikov in še kaj bi se našlo. Katere spremembe je avtomobil dobil pod motornim pokrovom ostaja skrivnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dom and Letty... Week 13 - Fast 9!! All love, Always... #Fast92020 #Fatherhood #TwoDecades

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Snemanje novega dela priljubljene filmske serije se je sicer pričelo že pred 13 tedni, bo pa kot kaže precej dolgotrajno in drago. Snemanje bo namreč potekalo na treh celinah; v kalifornijskem Los Angelesu, britanskih mestih London in Edinburgh, na Tajskem in pa celo v glavnem mestu Gruzije, Tbilisiju (kjer so mimoidoči pred časom na prizorišču snemanja že ujeli novo Toyoto Supro. Ta je bila odeta v enake barve, kot predhodnica iz prvega dela serije, za volanom katere je sedel pokojni Paul Walker). Zanimivo pa je, da naj bi prišlo tudi do sprememb v kadrovski zasedbi, v katero vstopa John Cena, poslovil pa naj bi se Dwayne 'The Rock' Johnson. Ob Ceni in Dieslu naj bi sicer nastopili še Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron in Michael Rooker.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"