Wings for Life World Run - pripravljajte se z Romanom Kejžarjem

7. 1. 2014
Deli
Wings for Life World Run - pripravljajte se z Romanom Kejžarjem

Dobrodelni tek 'Wings for Life World Run' (o katerem si lahko več preberete tukaj) se bliža, zato poskrbite za svojo pripravljenost.

Vsi, ki se želite dobro pripraviti na majski dogodek in dobrodelni tek Wings for World Life World Run, ste v soboto, 11. januarja, lepo vabljeni na uvodni pripravljalni tek z Romanom Kejžarjem.

Božično-novoletni prazniki so za nami in do dogodka nas ločijo le še dobri štirje meseci. Če si ne želite, da vas med tekom Wings for World Life World Run zaradi prepočasnega tempa izloči zasledovalno vozilo, morate počasi pričeti s pripravami.

Uvodni pripravljalni tek, ki ga bo vodil ambasador dogodka Roman Kejžar, je kot smo že zapisali, predviden za soboto, 11. 1, zborno mesto je atletski stadion Osnovne šole Škofja Loka-mesto (Šolska ulica 1), s pričetkom ob desetih dopoldne. Predvidena dolžina teka je 13-15 km.

Ker gre za uvodni pripravljalni tek v začetku sezone, bo temu primeren tudi tempo teka, zato je vabljen prav vsak posameznik. Glede na pripravljenost oziroma hitrost teka bodo oblikovane dve do tri skupine.

Prijavnina na uvodni pripravljalni tek ni potrebna, na lokaciji pa bodo na voljo tudi garderobe.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"