Z avtodomom od Koroške do Prekmurja – za volanom pa Miran Stanovnik

26. 6. 2017
Deli
Z avtodomom od Koroške do Prekmurja – za volanom pa Miran Stanovnik

Vedno nas je zanimalo, kako res aktivni ljudje preživijo svoje vikende. In če kdo ve, kako pripraviti nepozaben in dejavnosti poln vikend, je to zagotovo Miran Stanovnik, motorist po srcu in duši, ki si je kot redni udeleženec relija Pariz-Dakar prislužil simpatični vzdevek Puščavski lisjak.

Za čim bolj doživet in pristen vpogled v zabavni vikend družine Stanovnik zato ni boljšega kot to, da se mu pridružimo kar v živo – iz udobja domačega kavča, seveda, saj mu verjetno na samem terenu niti ne bi bili kos. Ali pač? Preverimo!

Obiskali bodo Koroško in Prekmurje

Miran Stanovnik bo s svojo štiričlansko družino skočil v udobni in prostorni avtodom Adria Mobil in se podal na dogodivščin polni roadtrip, ki jih bo popeljal od dobrot kmečkega turizma na Koroškem, kjer se bo družina zbrala ob dobrotah Kmetije Dvornik. Gostitelja Erika in Damijan Smolak sta širši javnosti znana kot udeleženca resničnostnega šova Ljubezen na seniku in predvsem dobra prijatelja Stanovnikovih.

Naslednji dan sledi vožnja v Prekmurje in do prve postojanke, Šunkarne Kodila, kjer so obudili tradicionalno pridelavo značilne prekmurske mesnine, po vsej Sloveniji pa so znani še po svojih salamah, ocvirkovem namazu, prekajeni zaseki in pašteti. Gospodar Janko Kodila velja za enega najuspešnejših slovenskih podjetnikov.

Popoldne se bodo Stanovnikovi zapeljali še na eko-socialno kmetijo Korenika v osrčju Krajinskega parka Goričko in nato zvečer do Term 3000 v Moravskih Toplicah, kjer si bodo privoščili kopanje, sproščanje in večerni piknik.

Vse pa bo seveda začinjeno s takšnimi in drugačnimi družinskimi peripetijami, ki jih na takšni poti v dinamični in zabavni družini kot so Stanovnikovi, nikoli ne manjka.

Kako je videti družinski potep z avtodomom pa boste lahko redno spremljali tudi na strani aktivni.si. Družina Stanovnik se bo na lokacijah v živo javljala preko spleta, za njimi pa bo dirkala tudi naša ekipa, ki vas bo o vsem, kar se dogaja na poti, obveščala v pestrih člankih in zgovornih videih.

Ultimativni piknik set za štiri srečneže

Če vas je kdaj zanimalo, kako se v avtodomu pripravi zajtrk, kako se dogovoriš za urnik uporabe WCja, katere pesmi se pojejo na dolgih poteh in kaj se zgodi, ko Puščavskega lisjaka vseeno zasrbi želja po dirkanju z motorjem, se nam med 30. junijem in 2. julijem pridružite na aktivni.si, kjer bomo štirim srečnežem podarili še fantastično nagrado – ultimativni piknik set  Pick & Go podjetja Skaza, s katerim boste lahko tudi sami pripravili vaš naslednji aktivni vikend.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"