Novice Promocijsko sporočilo

Za samozavestno obvladovanje

10. 4. 2013
Deli

Stresa in stresnih situacij.

»Stres je del našega vsakdana – naj gre za pomemben sestanek, razgovor za delo ali celo zmenek – in ena od posledic je potenje,« pravi dr. Thomas Schmidt-Rose z oddelka za raziskave pri znamki NIVEA Deo.

»Ta tip potenja imenujemo potenje zaradi stresa. V primerjavi s potenjem zaradi vročine ali fizičnega napora se pojavi zelo hitro in ima močnejši vonj ter ga je težko nadzorovati. NIVEA Stress Protect antiperspirant dezodorant je bil posebej preizkušen, da  deluje tudi proti potenju zaradi stresa.«

Novi NIVEA Stress Protect antiperspirant dezodorant ščiti z edinstveno protibakterijsko formulo, ki združuje dve sestavini – aktivne učinkovine Stress Protect in cinkov kompleks. To zagotavlja dodatno zaščito celo v stresnih situacijah ter varuje pred mokroto pod pazduhami in neprijetnim telesnim vonjem. Izdelek je na voljo za moške in ženske.

Formula dokazano – s posebej razvito testno metodo (Trier Social Stress Test) – zmanjša potenje do 85 %* in pomembno zmanjša nastanek neprijetnega vonja. Obenem formula z avokadovim oljem nežno neguje kožo pod pazduhami.

*Vir: daacro institute, test TSST, Nemčija