Zadnja možnost: glasujte za Slovenski avto leta 2014, mogoče dobite Seat Mii!

17. 12. 2013
Deli

Izbor Slovenski avto leta 2014 se bliža koncu, zato se le podvizajte, če hočete v boben, iz katerega bodo srečneži dobili ključe Seata Mii, Petrolovo kartico z dobroimetjem 1500 evrov in Garminovo kamero.

Kaj narediti? Na spodni povezavi glasujte za enega izmed 23 kandidatov in prišli boste med tiste, ki soodločajo o našem avtomobilu leta, predvsem pa med tiste, ki lahko dobijo bogato nagrado.

Vaši glasovi bodo izmed 23 kandidatov izbrali 5 finalistov. Iz prispelih glasov bo vsako uredništvo ugotovilo vrstni red glasovanja bralcev in obiskovalcev in nato prvim petim dodelilo točke: prvemu šest, drugemu štiri, tretjemu tri, četrtemu dve in petemu eno.

Zbir seštevkov iz sedmih medijev (poleg Avto magazina še dnevniki Delo, Dnevnik in Večer, Motorevija, radio Val 202 in spletni portal Siol.net), ki sodelujejo v glasovanju za slovenski avto leta 2014, bo torej dal pet finalistov. Te bomo avtomobilistični novinarji iz vseh sedmih sodelujočih medijev v finalu ocenili po enakem točkovnem sistemu, točke bomo sešteli in tako dobili Slovenski avto leta 2014!

Glasujte tu!

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"