Zagotovite si vstopnici za hitrostno akcijo Need for Speed: Želja po hitrosti

14. 3. 2014
Deli

Imamo 3 pare vstopnic za visoko-oktansko zabavo leta. Izborite si svojo.

Nemalokrat smo že pisali o prihajajoči adaptaciji ene najbolj popularnih simulacij vožnje v film, ki bo z marsikaterimi pristopi redefiniral avtomobilistični film, kakršne po navadi gledamo v današnjem času. Need For Speed: Želja po hitrosti se namreč vrača v slog filmskega upodabljanja šestedesetih in sedemdesetih, ko je ljubezen do avtomobilov v filmu imela čisto svoj sijaj. V slovenskih kinematografih od 20. marca dalje!

Need for Speed: Želja po hitrosti je film, kjer avtomobil stopi v ospredje, postane soigralec, kot da ima čisto svojo osebnost, ko divja po neskončnih cestah ameriških prostranih planjav. Ko avtomobilizem ni le hobi, temveč kultura. Kultura svobode in individualizma. 

Need For Speed

Zgodba filma nas osredotoči na Marshalla - igra ga fantastični Aaron Paul, ki nas je vrsto let navduševal v TV-seriji Kriva pota (Breaking Bad). Marshall je mehanik, ki v prostem času tekmuje na ilegalnih uličnih dirkah. Tako ni trenutka v njegovem življenju, ko ni v pristnem stiku z avtomobili. In življenje se zdi čudovito. Dokler ne pristane za zapahi.

Need For Speed

Zločin, ki ga ni storil, ga pošlje v zapor, kjer dve leti premleva zgolj eno: kako se maščevati tistemu, ki mu je vse skupaj podtaknil. Okoli te premise se nato odvija svet, kakršnega je podjetje Electronic Arts oživljalo v istoimenskih video igrah že od leta 1994. Need For Speed je danes ena najbolj uspešnih digitalnih franšiz na svetu, prevedena v 22 jezikov in prodajana v 60 državah z dobičkom preko 4 milijarde dolarjev.

Film, ki ga ne smete spregledati! Zagotovite si 2 brezplačni vstopnici!

Obiščite našo Facebook stran in nam zaupajte, kateri avtomobil iz filma Need For Speed: Želja po hitrosti bi najraje imeli v domači garaži, mi pa bomo potem med vsemi ljubitelji jeklene lepote naključno izbrali 3 dobitnike, ki bodo prejeli po 2 vstopnici za film Need for Speed: Želja po hitrosti (vstopnici veljata za katerokoli predstavo v enem od Kolosejevih kinocentrov, dokler je film na sporedu). Sodelujete lahko tukaj>>>.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja