Vožnja z novim Citroënom C4 Cactus je kot potovanje na zračni blazini v družbi klasične glasbe

Za to je Citroën poskrbel s tehnologijo progresivnih hidravličnih omejevalnikov tresljajev, ki postavljajo nove standarde na področju udobja.

Vožnja z novim Citroënom C4 Cactus je kot potovanje na zračni blazini v družbi klasične glasbe (foto: Citroen) Citroen
12. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Luknjaste ceste so brez dvoma ena od največjih nevšečnosti za avtomobiliste, tako za voznike, ki z vsakim ječanjem podvozja štejejo evre, ki jih bo treba prišteti k naslednjemu znesku na servisu, kakor tudi potniki, ki se premetavanja po kabini brez dvoma nikakor ne veselijo. Kljub temu pa se še posebno pri cenejših ali nekoliko starejših avtomobilih temu le težko izognemo.

Citroën C4 Cactus je na tej strani posebnež. Tako kot številni njegovi predhodniki, ki so kupce osrečevali že pred več desetletji, tudi novi C4 Cactus v veliki meri stavi na udobje v kabini med vožnjo. Pri tem so se njegovi ustvarjalci odločili prilagoditi danim razmeram in C4 Cactus opremili z inovativnim sistemom vzmetenja s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki tresljajev, s pomočjo katerih postane vožnja z avtomobilom čisto prava pesem.

Sliši se skoraj predobro, da bi bilo res, pa vendarle je. To je ne nazadnje dokazal tudi eden od najboljših mladih slovenskih skladateljev Leon Firšt, zmagovalec nedavnega tekmovanja Banaue, ki je grbine cest pretvoril v notni zapis. Njegovo skladbo nam tako namesto utrujenega avtomobilskega vzmetenja zaigra ušesom veliko bolj prijazna glasbena skrinjica. Če vam torej nekdo ponudi vožnjo z novim Citroënom C4 Cactusom, ­jo le sprejmite in mu verjemite, ko bo dejal, da boste med vožnjo uživali prav tako kot med poslušanjem koncerta klasične glasbe. Resnica namreč ni prav daleč od tega.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri