Akrapovič za Vespo Primavero

4. 7. 2014
Deli

Podjetje Akrapovič je ravnokar poslalo na trg svoj najnovejši izpušni sistem iz linije Racing za modno Vespo Primavero. Z njim je ta sodobni ikonični skuter videti še boljše, hkrati pa je zmogljivejši in tudi zveni tako dobro, kot izgleda.

Vespa Primavera (»primavera« v italijanščini pomeni »pomlad«) je najnovejša generacija čudovitih manjših skuterjev tega slavnega italijanskega proizvajalca, katerih elegantne linije so z Akrapovičevim izpušnim sistemom iz linije Racing še bolj opazne.

Izpušni sistem iz linije Racing je bil oblikovan za Vespo Primavero 125/150 ie 3V, LX 125/150 ie 3V in Sprint 125/150 ie 3V. Skuterju doda tisto nekaj več ter izboljša njegovo moč za skoraj 5 %, navor pa za celo več kot 5 %. Toda to še ni vse. Izpušni sistemi iz linije Racing zagotavljajo izvrstno razmerje med ceno in optimalno zmogljivostjo, poleg tega pa so kar za 1,7 kg lažji od serijskih izpušnih sistemov.

Izpušni sistem je izdelan iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Zunanji plašč je črne barve, za njegov dirkaški pridih ter modni in športni občutek pa poskrbi izhod iz ogljikovih vlaken. Zaradi vsega tega in kombinacije športnega zvoka je ta sistem obvezni dodatek za vse modne navdušence.

V kompletu z izpušnim sistemom iz linije Racing za Vespo Primavero dobite tudi priročnik z lahko razumljivimi navodili in izvrstno Akrapovičevo podporo, ki je na voljo prek prodajne mreže podjetja (sistem s šifro S-VE125R1-HZBL je na voljo izključno pri pooblaščenih Akrapovičevih prodajalcih. Ker je sistem oblikovan po načelu »vključi in igraj« (plug and play), dodatne nastavitve in deli niso potrebni. Izbirno pa je na voljo katalizator za homologacijo ES.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol