BMW Motorrad Days 2023 - kaj bo poleg izpušnih sistemov predstavil Akrapovič

3. 7. 2023
Deli

Pri Akrapoviču je že vse pripravljeno za njihov vsakoletni obisk prireditve BMW Motorrad Days v Berlinu, na kateri bodo tokrat sodelovali že petnajstič zapored.

Dogodek bo med 7. in 9. julijem že drugič v 21-letni zgodovini potekal v nemški prestolnici. Odvijal se bo na območju berlinskega sejmišča (Messe Berlin Summer Garden), kjer bo imelo razstavni prostor tudi podjetje Akrapovič, ki bo predstavilo najnovejšo ponudbo izdelkov za različne motocikle znamke BMW Motorrad, pa tudi nekatere dodatke za avtomobile. Vse obiskovalce vabijo, da jih obiščejo in si od blizu ogledajo razstavljene zanimivosti.

V skladu s sloganom »lahke rešitve za danes in jutri« (lightweight solutions fot today and tomorrow) bodo na razstavnem prostoru na ogled izdelki iz lahkih materialov za različne modele motociklov nemškega proizvajalca, vključno z rešitvami za BMW R 18 ter izpušnimi sistemi in zaščitnimi okvirji za BMW R 1250 GS. Poleg izdelkov za motocikle bodo razstavljeni tudi dodatki za avtomobile BMW M, obiskovalci pa si bodo lahko od blizu ogledali tudi posamezne motocikle, opremljene z Akrapovičevimi izpušnimi sistemi. Na ogled bodo tudi nekateri izdelki iz ogljikovih vlaken in titana, ki potrjujejo Akrapovičevo usmerjenost v prihodnost in vlogo pri razvoju najsodobnejše tehnologije, ki temelji na bogatem znanju in izkušnjah, pridobljenih v več desetletjih uporabe lahkih materialov.

Akrapovičev razstavni prostor bo v glavni dvorani, kjer bo za vse informacije o razstavljenih izdelkih ter njihovih tehničnih podrobnostih in prednostih na voljo tudi njegovo osebje. Vsi v podjetju, ki sodelujejo pri projektu, že komaj čakajo, da v treh dneh, kolikor traja prireditev, na razstavnem prostoru pozdravijo vse obiskovalce in svetu pokažejo Akrapovičevo ponudbo lahkih rešitev za danes in jutri.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol