Toni Mulec: "Nad Akrapovičevim dejanjem sem presrečen!"

17. 4. 2019 | Jaka Završan
Deli
Toni Mulec: "Nad Akrapovičevim dejanjem sem presrečen!" (foto: Akrapovič)
Akrapovič

Poleg veščin, ki jih Mulec premore na svojem motociklu, velja Slovenjgradčan za enega izmed najbolj komunikativnih, prijaznih in dobrosrčnih voznikov v boksih, kar so očitno opazili tudi pri Akrapoviču, saj so pred leti z njim začeli sodelovati.  

Po letošnji dirki Le Touquet, ki zaradi dolžine in zahtevne podlage spada med eno izmed težjih preizkušenj, na kateri je Toni Mulec osvojil zgodovinsko 16. mesto, mu je trenutno vodilno podjetje na trgu izpušnih sistemov pripravilo unikatno presenečenje. »Pri Akrapoviču mi stojijo ob strani že dolga leta, saj so me podpirali tako v dobrih kot tudi v slabih časih, česar ne bom nikoli pozabil. Po dirki v Franciji pa so mi pripravili prvovrstno presenečenje, saj so le zame naredili poseben dušilec, prav tako so mi poklonili tablo, na kateri številka 16 simbolizira mesto, na katerem sem končal dirko. Ne samo da sem tovrstnega darila izjemno vesel, temveč sem predvsem počaščen,« nam je zaupal do ušes nasmejani Mulec.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem