MotoParking

1. 5. 2013
Deli
MotoParking

Gotovo ste se že kdaj znašli v nerodnem položaju, ko vam je bila dragocena motoristilčna oprema odveč.

Predvsem se zgoraj omenjena situacija dogaja tistim, ki želimo uporabnost motocikla ali skuterja izkoristiti tudi v našem vsakdanu. In potem stojimo v vrstah na poštah, uradih in trgovinah s čeladami pod roko, z odpetimi jaknami in rokavicami v žepih. Nerodna, sploh pa neudobna situacija.

Italijani, ki znajo živeti s skuterji in motocikli so si zato izmislili rešitev, ki bi lahko v primeru, da bi investitorji (trgovci, uradi, kino dvorane, gledališča...) in mestne oblasti našli skupni jezik, morda lahko celo v resnici zaživela.

MotoParking je dodatek h klasičnemu moto-parkirnemu mestu. Lično oblikovana omarica omogoča varno spravljanje motoristične opreme. Predvidena je dvojna velikost, za uporabo v mestih s prostornino 52 litrov, za bolj turistično zanimive lokacije pa je predviedena omarica s prostornino 245 litrov, v katero se lahko varno spravi tudi motoristični kovček.

Podobne zadeve se že lahko najdejo pred nekaterimi večjimi trgovinskimi centri v tujini, predvsem v Italiji, Švici in Franciji. Tudi pri nas si jih želimo.

MaT

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol