Polaris včeraj oznanil, da ugašajo znamko Victory - Novice - Moto Magazin

Polaris včeraj oznanil, da ugašajo znamko Victory

Podjetje Polaris Industries je včeraj, 9. januarja, oznanilo, da bodo prenehali izdelovati motocikle Victory.

10. 1. 2017

Včeraj, 9. januarja 2017, jepodjetje Polaris Industries Inc. oznanilo, da bo takoj pričelo z 'ugašanjem' znamke Victory Motorcycles in vse operacije, povezane z njo. Polaris se sicer zavezuje, da bo lastnikom nudil servisne storitve, garancijska popravila in nadomestne dele še deset let.

"Zame in za ekipo v Polarisu je bila to zelo težka odločitev," je dejal šef Scott Wine. "V preteklih 18 letih v to znamko nismo vlagali le izjemnih zneskov, temveč tudi naše srce in dušo. Zares smo lahko ponosni na dosežek. V tem času smo izdelali preko 60 različnih modelov, ki so prejeli 25 različnih mednarodnih nagrad. Izkušnje, znanje in infrastrukturne zmogljivosti, ki smo jih zgradili v teh osemnajstih letih, so nam omogočili, da pridobimo in razvijemo znamko Indian Motorcycles, zato bi se rad zahvalil vsem, ki so bili vpleteni v projekt."

24. januarja 2017 ob 9:00 po srednjeevropskem času bo Polaris v spletni konferenci predstavil prodajne rezultate za leto 2017. V živo si jo boste lahko pogledali na naslovu ir.polaris.com.

Matevž Hribar
foto: Matjaž Tomažič, ki je v letu 2017 spisal tole: Vozili smo: Victory Cross Country

Click here for additional information related to this release.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri