Štern v Kranju odprl nov Yamaha salon, vabijo z otvoritvenimi popusti

4. 10. 2012 | Matevž Hribar
Deli

Družinsko podjetje z bogato tradicijo na slovenski motoristični sceni je včeraj, 3. 10. 2012, uradno odprlo nov prodajni salon za motocikle in vodni program znamke Yamaha ter pripadajoče opreme.

V časih, ko marsikdo tarna kako je v deželi naši narobe to in narobe ono, kako se nič ne da in da kako bo šlo vse skupaj k vragu, so Šternovi otvorili nov prodajni salon. Miran Štern je povedal, da so bili v preteklosti bolj kot trgovec poznani kot servis s kvalitetno storitvijo in cenjenimi izkušnjami s tekmovanj, ker pa stranke postajajo vse bolj zahtevne, pa je bilo treba storiti korak naprej. Idejo so začeli uresničevati že pred petimi leti, a zaradi nekaterih preprek papirnate narave šele zdaj otvorili kompleks na 360 kvadratnih metrih površine v treh nivojih, povezanih s tovornim dvigalom.

Marko Tomše, direktor prodjetja Delta Team, slovenskega zastopnika za Yamaho, se je ob tej priliki Šternovim zahvalil za 22 let kvalitetnega sodelovanja. Povedal je, da jim z njihovim bogatim tehničnim znanjem večkrat pomagajo.

Šternovi imajo namreč bogate izkušnje z dirkanjem, saj je Beno Štern večkratni državni prvak v supermotu in tudi evropski prvak, prej pa je dirkal tudi v cestnohitrostnih dirkah. Beno pravi, da se zadnje čase spet vozi na Grobniku z YZF-R1 in da si želi spet dirkati, a so stroški za tovrstne dirke ta trenutek prevelik zalogaj.

Vse stranke vabijo na ogled salona, motociklov in opreme, ki jo po otvoritvi ponujajo s 25 do 30-odstotnim popustom.

Servis bo ostal na prejšnji lokaciji, ki je od nove stavbe oddaljena le 100 metrov.

Kontaktne informacije najdete na njihovi domači spletni strani, salon pa ob glavni cesti iz Kranja proti Voklu, v bližini prejšnjega salona in servisnih prostorov.

Matevž Hribar

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol